Uncategorized

Alimentele bogate în flavonoide scad tensiunea arterială prin bacteriile intestinale

Alimentele bogate în flavonoide scad tensiunea arterială prin bacteriile intestinale

  • Vinul roșu și fructele, cum ar fi fructele de pădure, merele și perele sunt bogate în antioxidanți numiți flavonoide, care pot proteja împotriva bolilor cardiovasculare, diabetului diabetului , și cancer.
  • Un nou studiu a descoperit că persoanele care consumă cei mai mulți flavonoide tind să aibă tensiune arterială mai mică.
  • Diversitatea și compoziția microbiotei intestinale – care este comunitatea de microorganisme care trăiesc în intestin – păreau să joace un rol în asocierea dintre flavonoide și tensiunea arterială.
  • Această descoperire ar putea ajuta să explice de ce flavonoidele au astfel de beneficii cardiovasculare variabile pentru diferiți indivizi.

Sfaturile dietetice de la profesioniștii din domeniul sănătății pot părea fără bucurie, necesitând de obicei oamenii să stea departe de o listă de delicioase pe care oamenii de știință le -au găsit „rău” pentru sănătate.

Excepții majore de la această regulă sunt alimentele și băuturile bogate în flavonoide, care includ ciocolata neagră, afine și căpșuni.

Cercetări indică faptul că flavonoidele pot proteja împotriva:

  • cu sânge mare din sânge Presiune
  • atac de cord și accident vascular cerebral
  • Diabet de tip 2
  • Anumite tipuri de cancer

Un nou studiu sugerează acum că acum Bacteriile care trăiesc în intestinul nostru, cunoscute sub numele de microbiota intestinală, pot fi parțial responsabile pentru efectul benefic al flavonoidelor dietetice asupra tensiunii arteriale.

hipertensiunea arterială este un factor de risc major pentru bolile cardiovasculare, care este Cauza principală de deces în Statele Unite.

Cercetătorii de la Queen’s University Belfast din Irlanda de Nord, Regatul Unit, au condus recent un studiu care a constatat că persoanele care au consumat cel mai mult Alimentele bogate în flavonoide au avut tendința de tensiune arterială mai mică.

Diversitatea microbiotei intestinale a participanților a reprezentat o parte semnificativă a asocierii dintre flavonoide și tensiunea arterială.

în mod specific, oamenii de știință, oamenii de știință „Analiza a constatat că consumul de 1,6 porții de fructe de pădure pe zi – în care o servire este egală cu 1 cană sau 80 de grame de fructe de pădure – a fost asociată cu o reducere medie de 4,1 milimetri de mercur (mm Hg) în tensiunea arterială sistolică.

Tensiunea arterială sistolică este presiunea în arterele unei persoane atunci când inima lor se contractă, în timp ce tensiunea arterială diastolică este presiunea când inima se relaxează. Într -o citire a tensiunii arteriale, primul număr este tensiunea arterială sistolică, iar al doilea este valoarea diastolică.

O tensiune arterială sănătoasă este de obicei mai mică de 120/80 mm Hg, în timp ce tensiunea arterială ridicată este de obicei de 140/90 mm Hg sau mai mare.

Diversitatea și compoziția microbiotei intestinale a explicat aproximativ 11,6% din asocierea dintre consumul de fructe de pădure și tensiunea arterială.

În mod similar, consumul de 2,8 pahare de vin roșu pe săptămână (125 mililitri pe pahar) a fost asociată cu o reducere de 3,7 mm Hg a tensiunii arteriale sistolice. Microbiota intestinală a reprezentat 15,2% din această asociere.

„Mâncarea 1,5 porții de fructe de pădure pe zi a dus la reduceri relevante din punct de vedere clinic al tensiunii arteriale sistolice”, a declarat autorul principal Aedín Cassidy, doctorat, președinte și președinte Profesor în nutriție și medicină preventivă la Institutul pentru securitate alimentară globală de la Queen’s University.

Ea a spus astăzi Medical News că o clasă de flavonoide numită antocianine pare a fi esențială pentru acest efect.

Antocianinele sunt moleculele de pigment responsabile pentru culoarea roșie sau albastră a multor fructe, inclusiv struguri roșii, afine, coacăze negre și mure.

Cercetările anterioare au descoperit că bacteriile intestinale descompun flavonoidele în compuși care au mai multe Efecte de protecție puternice asupra inimii.

În schimb, consumul regulat de alimente bogate în flavonoide influențează, de asemenea, compoziția microbiotei intestinale.

„O mai bună înțelegere a variabilității extrem de individuale a metabolismului flavonoid ar putea explica foarte bine de ce unii Oamenii au o protecție cardiovasculară mai mare beneficii de alimente bogate în flavonoide decât altele ”, spune prof. Cassidy într-un comunicat de presă al studiului.

Cercetarea apare în Jurnalul Hipertensiune.

Food Food Chestionar

Pentru studiul lor, cercetătorii au analizat datele despre 904 de adulți cu vârste cuprinse între 25 și 82 de ani, care au făcut parte dintr -o bază de date medicală din Germania numită Popgen Biobank.

Echipa a evaluat aportul de flavonoid al participanților în anul precedent folosind un chestionar alimentar care a evaluat consumul lor de 112 alimente diferite.

pentru a măsura diversitatea și compoziția microbiotei intestinale ale participanților , oamenii de știință au folosit o tehnică standard care implică secvențierea materialului genetic al bacteriilor din probele de scaun.

pentru a obține o măsură uniformă și fiabilă a tensiunii arteriale a voluntarilor, cercetătorii le -au cerut să postească peste noapte. Dimineața, participanții s-au odihnit timp de 5 minute înainte ca echipa să ia trei măsurători consecutive ale tensiunii arteriale la intervale de 3 minute.

oamenii de știință au folosit media celei de-a doua și a treia măsurători în analiza lor.

Au reprezentat o gamă largă de alți factori care ar putea afecta tensiunea arterială a participanților, inclusiv sexul, vârsta, starea de fumat, consumul de medicamente, activitatea fizică și istoricul familial al bolii coronariene.

Lucrarea de studiu nu face mențiune despre rasa sau etnia participanților.

Consum mai mare de fructe de pădure, mere, pere și vin roșu – care sunt bogate în flavonoide – a fost asociată cu sistolică mai mică , deși nu este diastolic, tensiunea arterială.

În plus, participanții care au consumat cei mai mulți flavonoide au avut tendința de a avea o diversitate mai mare de bacterii în intestinul lor în comparație cu cei care au consumat cel mai puțin.

au avut, de asemenea, o abundență mai mică de un gen de bacterii cunoscute sub numele de parabacteroide și o abundență mai mare de specii în familia de bacterii Ruminocococaceae.

fructe de pădure pe un buget

ca fructe de pădure proaspete, cum ar fi căpșuni, mure și afine, pot fi scumpe, unii oameni le este dificil să le mănânce în mod regulat.

Cu toate acestea, prof. Cassidy a sfătuit MNT că fructele congelate, care păstrează Conținutul lor de antocianină poate oferi o alternativă rentabilă.

Ea a adăugat că în prezent există dovezi limitate că suplimentele flavonoide oferă aceleași beneficii ca și flavonoidele dietetice.

pe termen lung, prof. Prof. . Cassidy a spus că oamenii de știință ar putea crea alimente prebiotice sau probiotice care contribuie la reducerea tensiunii arteriale prin promovarea descompunerii flavonoidelor de către bacteriile intestinale.

„În momentul de față, această zonă de cercetare este la început, dar în linie în linie , odată ce stabilim ce erori trebuie să metabolizeze și să descompună flavonoidele în mai bioactiv Forme în intestin, există potențialul de a proiecta pre- sau probiotice pentru a îmbunătăți metabolismul flavonoidului ”, a spus ea.

Prof. Cassidy primește https://produsrecenzie.top/ finanțare de la și este consilier al Consiliului de afine din SUA Highbush.

Tracy Parker, care este dieteticianul senior la British Heart Foundation și nu a fost implicat în cercetare, a salutat noile constatări.

„Cu toate acestea, nu este totul clar Pentru a deschide o sticlă de vin roșu ”, a spus ea pentru MNT.

Ea a subliniat că riscurile crescute de accident vascular cerebral și demența vasculară asociate cu consumul de alcool depășesc beneficiile potențiale ale consumului de vin roșu.

„Cel mai bun mod de a vă menține tensiunea arterială sub control este consumând o dietă echilibrată, inclusiv o mulțime de fructe și legume, făcând exerciții fizice regulate și menținerea unei greutăți sănătoase ”, a concluzionat ea.

Autorii notează unele limitări ale studiului lor, inclusiv faptul că flavonoid- Alimentele bogate conțin alte substanțe chimice care promovează sănătatea, cum ar fi resveratrol.

Aceste substanțe chimice pot ajuta, de asemenea, la reducerea tensiunii arteriale.

  • cardiovascular/cardiologie
  • Nutriția /Dietă